Om oss

HTH Bergen er en franchisetaker til HTH Kjøkkener AS i Danmark. I vår butikk selges HTH forum, HTH GDS , Uno form og vi har en egen stor B2B avdeling som håndterer det profesjonelle markedet. Vi er pt. 30 ansatte.

HTH Kjøkkenforum er Nordens største kjede med spesialbutikker innen salg av kjøkken-, bad- og garderobeinnredninger. HTH kjennetegnes ved Nordens største utvalg og tilbyr markedet et moderne design.

Vår visjon er å være Skandinavias beste kjøkkenekspert, med de mest fornøyde kundene. Vi vil være blant de 5 beste kjøkkenfabrikker i Europa, målt i omsetning. Vi vil stadig utvikle oss selv, med det mål å drive en lønnsom produksjon og butikkjede. HTH inngår i det svenske, børsnoterte konsernet Nobia, som er Europas største kjøkkenprodusent. HTH er representert i 12 land gjennom en lang butikkjede på over 130 inspirerende butikker. HTHs tre fabrikker har en årlig produksjon på 75.000 kjøkken. Det betyr at HTH er én av Nord-Europas største kjøkkenprodusenter. Les mer på www.hth.no

OBS! Har du handlet i en HTH forretning utenfor Hordaland fylke, så må du ta direkte kontakt med den forhandleren du kjøpte produktet hos.